Adgangskontrol / elektriske løsninger

SMARTair

Ruko SMARTair er effektiv adgangskontrol med Mifare teknologi – i en enkel, berøringsfri og brugervenlig
løsning uden brug af nøgler og kabler. Det er let, sikkert og smart.SMARTair tilgodeser behovet for fleksibel sikkerhed både nu og i fremtiden. Der monteres en SmartAir enhed på hver dør, der skal indgå i adgangskontrolsystemet. Hver enhed er kodet, så den har oplysninger om, hvilke kort eller brikker der er godkendt til passage.Det er let og hurtigt at opgradere, udvide eller ændre systemet, hvis behovet for sikring og fleksibilitet ændrer sig.

SMARTair adgangskontrol kan anvendes til døre og skabe i samme system.

Mifare teknologi

SMARTair benytter Mifare teknologi i adgangskort og -brikker. Det indebærer at informationer gemmes på en eller flere sektorer, hvilket betyder, at samme kort eller brik som bruges til SMARTair også kan kombineres med en lang række andre funktioner som f.eks. tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og server logon.

Salto

salto

SALTO elektronisk låsesystem er fleksibelt, funktionelt og indlysende fordele for brugeren.

SALTO er som standard både et offline og et online system, og kan fungere i flere bygninger, som et netværkssystem, men samtidig også trådløst overførsel af data.
Låsesystemet består af elektroniske nøglebrikker, chipkort eller berøringsfrit kort. Vælg medie efter behov.
Du kan etablere systemet på eksisterende låsesystemer og låsekasser og kan derfor undgå udskiftning af allerede eksisterende låse.
Ved nyetablering kan du vælge at montere Salto med arkitekttegnede dørgreb tegnet af bl.a. Arne Jacobsen og d-line.
SALTO fungerer uden kabelføring og tidskrævende installation. Det er de programmérbare medier som nøglebrikker og chipkort, der formidler data i systemet.

En lås kan levere op til 60.000 åbninger på tre almindelige AAA-batterier.

 

Yale

Ruko og Yale har i samarbejde udviklet Yale Doorman, der er et elektronisk låsesystem, som både er nytænkende og brugervenligt. Det skaber en lettere hverdag for brugerne, som har et væld af låsemuligheder, helt uden brug af nøgle.
Yale Doorman kan betjenes med kode, nøglebrik eller en fjernbetjening. Der er desuden mulighed for automatisk låsning, hvis man har travlt eller glemmer at låse døren. Dette sikrer, at hjemmet altid er aflåst. Hvis du får besøg af håndværkeren, men ikke er hjemme, kan der oprettes en midlertidig kode, så han kan låse sig ind i et bestemt tidsrum. Efter et døgn vil koden igen være slettet, hvilket skaber tryghed i hjemmet. Hvis et af dine familiemedlemmer mister nøglebrikken, er der ingen grund til at være bekymret, da den straks kan spærres, så den ikke fungerer mere. Yale fås også til kasselåse og til et stort udvalg af stanglåse.

Kontakt os

Himmerlands Låse & Sikring
v/Låsesmed Klaus Aaboe Simonsen

clausSkovvej 4
9500 Hobro
Tlf: 8181 5151

himmerland@81815151.dk

Ruko_Certificeret_SOELV_10x10cm (1) 2

Nøgle bestilling

Bestil dine nye cylindre og nøgler fra Ruko her. Udfyld formularen elektronisk. Når den er udfyldt, skal du printe den ud og skrive den under. Download formularen herunder ved at trykke på billedet.

Bestilling-af-noegler